Ga direct naar:

Gratis dagje uit met kinderen

Een dagje weg met kinderen kost vaak veel geld. Maar dat hoeft niet! Onderstaand een aantal opties om gratis een dagje weg te gaan met kinderen in de Brabantse Kempen (Regio Eindhoven). 

Kinderboerderijen

Kinderboerderijen | In de Brabantse Kempen zijn een aantal kinderboerderijen te vinden waar u samen met uw kinderen gratis tussen de dieren kunt wandelen. Geitjes aaien of konijntjes vertroetelen het kan bij een kinderboerderij. Vaak zijn er ook nog speeltoestellen, zodat het voor kinderen helemaal een feest is (en voor u lekker goedkoop)! Aanrader is de kinderboerderij in Geldrop. Bekijk hier het volledige overzicht.

Buitenspeeltuinen

Buitenspeeltuinen | De meeste buitenspeeltuinen in de Kempen zijn gratis of tegen een kleine vergoeding toegankelijk. Zelf geniet u van het zonnetje terwijl uw kinderen zich vermaken op de speeltoestellen. Een betaalbaar uitje die voor kinderen nooit gaat vervelen! Bekijk de buitenspeeltuinen in de Brabantse Kempen. 

Parken in Eindhoven

Parken in Eindhoven | In alle stadsdelen van Eindhoven zijn er parken te vinden waar u heerlijk met uw kinderen kunt wandelen, fietsen of picknicken. In de parken zijn vaak ook kleine speeltuintjes te vinden wat het feest compleet maakt. Bekijk de parken in Eindhoven.

Natuurgebieden

Bossen en Heide | De Brabantse Kempen kent zeer veel natuurgebieden waar u kunt genieten van de ongerepte natuur. Elk natuurgebied heeft zijn eigen kenmerken. Ga met uw kinderen de bossen in en ontdek de prachtige natuur van Eindhoven tot aan de Belgische grens. 

Snelkoppelingen